Tilbud

Her finder du jævnligt et udpluk af vores gode tilbud.

 

produkt ost 13 sof  

Dansk Soft Blue

Dansk blue med en mere afrundet smag og en lækker cremet konsistens.Vi har haft den tidligere og mange kunder vil huske den som den meget populære rødkitblue.
Normalpris for 1/4 stk. ca. 79,-

TILBUDSPRIS pr. stk. 59,-

 

     
Queso de Cabra  

Queso de Cabra (spansk gedeost)

Spansk Manchego-lignende gedeost produceret i området omkring Garcia Barquera. Den har en lækker mild smag og en dejlig blød konsistens. En gedeost for de fleste.
Normalpris pr. stk. (375 g) 98,-

TILBUDSPRIS pr. stk. 79,-

     
produkt ost 3 gor  

Italiensk Gorgonzola

Gorgonzola, opkaldt efter landsbyen Gorgonzola, er verdens ældste blåskimmelost, produceret siden 12de århundrede og et typisk synonym med Italien.  Vi har valgt en Gorgonzola Dolce, som er betegnelsen for den lidt mere milde og cremet type.
Normalpris pr stk. (ca. 375 g) 69,-

TILBUDSPRIS pr. stk. 59,-

     
Havarti  

Mellemlagret Havarti

En god gammeldags Havarti til hele familien

Normalpris pr stk. (750 g) 110,-

TILBUDSPRIS pr. stk. 69,-

     
MAASDAM 2  

Maasdam

Hollandsk Maasdam med dens imponerende hulsætning, er en mild ost med en karakteristisk nøddeagtig smag og en lækker blød konsistens. En utrolig populær ost og særdeles velegnet som bordost, til mellemmåltider eller som snackost.

(500 g) 

TILBUDSPRIS pr. stk. 59,-

     

Nyheder

raclette
01 Nov, 2016

LIGE NU

RACLETTE Osten Raclette er en halvfast ost, som oprindeligt stammer fra Savoie i det østlige Frankrig. Vinbønderne medbragte disse oste og varmede dem ved et bål for derefter at skrabe den flydende ostemasse over brød, skinke m.m. Navnet Raclette stammer i øvrigt også fra det franske ord "racler" som betyder at skrabe. Osten hældes over kartofler, skinke, pølse, grøntsager m.m. og er en lækker ret, hvor der nemt skabes en hyggelig stemning. Vi tilbyder gratis udlån af en rigtig raclette ved…
03 Sep, 2015

En rigtig vinterost - Mont d'Or

Osten Mont d'Or "Gyldne bjerg" er opkaldt efter en bjergtop af samme navn som ligger i Jurabjergene 1.461 m.o.h. Her i området ved grænsen mellem Frankrig og Schweiz, har man produceret denne fantastiske ost siden 1700 tallet, der oprindeligt blev til som løsningen på et problem. For når sommeren gik på hæld, og køerne havede fundet tilbage til staldene efter at have gået på engene hele sommeren, så gav de markant mindre mælk og slet ikke nok til at fremstille de store Comté oste på 40 kg. Man…
NY OSTESERIE
15 jul, 2015

Ny serie af danske oste

Ny serie af danske oste Det er med stor fornøjelse vi nu kan præsentere en helt ny serie oste, udviklet i samarbejde mellem de danske ostehandlere og Arla UNIKA. Processen har været lang men har også resulteret i 3 rigtig gode oste, Kulsort, Snefrid og Rød Alba. Du kan nu smage og købe dem her i butikken og læse mere om de enkelte oste under produkter/oste.
Reblochon 2
26 maj, 2015

Månedens ost - Reblochon

REBLOCHON AOC - Historien om Reblochon går helt tilbage til det 13nd århundrede og begyndte egentligt som en lille "snyd". Dengang havde godsejerne, der overvejende var munke og adelen, ret til at indsamle leje fra bønner og landmænd der arbejde og stod for bedriften i de alpine gårde. Denne husleje blev indsamlet en gang om året, og blev beregnet på grundlag af den mængde mælk deres besætning gav ved en inspektion. Ligeledes blev det beregnet hvor meget ost og smør landmanden var i stand til…