Alt i italienske og spanske specialiteter

.. fra balsamico til tapas og pasta

Oste, charcuteri, specialiteter og meget mere

.. fra Danmark og det meste af Europa

Vores pasta

La Romagna pasta var i 1950 de første i Umbrien til at starte en produktion af håndlavet frisk pasta. Siden har generationer ført virksomheden videre med samme glød og passion for at producere pasta af meget høj kvalitet fra nøje udvalgte og kun de bedste råvarer, som hård hvedemel fra Apulien, dagsfrisk pasteuriseret æg og rent filtreret vand.
Disse mange års erfaringer og bestræbelser, har således gjort det til en moderne virksomhed der i dag kan brøste sig med adskillige kvalitets certificeringer og der i blandt en ISO 9001 i 2008 og en IFS i 2012.

Firmaet var i øvrigt også først med at producere Stringozzi pasta, som er en meget populær og typisk pastavariant fra området omkring Umbrien.

Værd at vide

Stringozzi pasta er en populær og meget typisk pastavariant fra området omkring Umbrien.

Pastaen ligner spaghetti, men med et ”snørebånds” firkantet snit og en solid struktur der gør den modstandsdygtig overfor ”overkogning” og samtidig giver et fantastisk bid.

En pastavariant der også er utrolig populær blandt flere restauranter.

Se udvalget af vores mange pastatyper

produkt pasta 1 pap  

Pappadelle   

Tørret pasta med æg.
500 g.

     
produkt pasta 3 gar  

Garganelli

Tørret pasta med æg.
500 g.

     
produkt pasta 5 str-oko  

Stringozzi, økologisk

Tørret pasta uden æg.
500g.                                                                            

     
produkt pasta 2 paj  

Paja E Fieno   

Tørret pasta med æg og spinat.
500 g.

     
produkt pasta 4 str  

Stringozzi

Tørret pasta med æg.
500g.