Alt i italienske og spanske specialiteter

.. fra balsamico til tapas og pasta

Oste, charcuteri, specialiteter og meget mere

.. fra Danmark og det meste af Europa

Vores italienske charcuteri

Vores italienske charcuteri varer kommer fra firmaet RENZINI, der gennem mere end 30 år, har opnået stor anerkendelse for deres produktion af meget høj Gastronomisk kvalitet og en status som førende inden for deres område.

Mange af deres produkter som kød - pålæg og andre specialiteter, er tæt forbundet med både umbriske og italienske traditioner og firmaet RENZINI fortsætter med at skabe produkter, som er let genkendelige og meget værdsat overalt på grund af deres unikke smag og konstant høje kvalitet.

Vi er specielt stolte at kunne tilbyde deres helt unikke produkter med vildsvinekød og trøfler.

Værd at vide

Udover at du i Umbrien ”Italiens grønne hjerte” finder historie, smuk natur og masser af små rustikke middelalderbyer, så er regionen specielt kendt for de kulinariske madoplevelser, hvor især deres lufttørret skinker, salami og vild svine kød har gjort området omkring byen Norcia så kendt, at det italienske ord for charcuteri ”norcineria” er blevet opkaldt efter byen.

Se udvalget af vores italienske charcuteri

1 fen  

Fennikel Salami

Traditionel Umbriske/Toskansk salami, lavet af magert kød fra tunge italienske svin og krydret med fennikel blomster og frø.

Sælges både skiveskårret og som stykke.

     
billedemangler  

Vildsvine Panchetta

Italiensk bacon lavet ud fra gammel lokal opskrift hvor man har brugt maven fra vilsvin, saltet, krydret og modnet det i 4 måneder.
Bidrager med rigtig god smag til mange retter.

Sælges både i skiver og som stykke.

     
5 vilbre  

Vildsvine Bresaola

Lavet efter århundrede gammel traditioner fra det mest mager vildsvinekød, krydret og naturligt modnet for at opnå optimal mørhed. Perfekt til Carpaccio el. lign.

Sælges både skiveskårret og som stykke.

     
7 gripor  

Grillet porchetta

Grillet pattegris.

Sælges skiveskårret.

     
9 pronor  

Prosciutto Norciadock IGP

Denne lufttørret skinke er lagret i 12 mdr. og et helt igennem produkt fra området omkring Sibillini bjergene, hvor gamle og ubrudte traditioner for modning af lufttørret skinke stadig holdes i hævd.

Sælges både skiveskårret og som stykke.

     
11 trosal  

Trøffelsalami

Vores mest solgte og meget populære salami, lavet af magert kød fra tunge italienske svin og krydret med hele stykker sommertrøffel. Perfekt som snack pølse.

Sælges både skiveskårret og som stykke.

     
2 vilsal  

Vildsvin Salami

Håndlavet salami lavet af blandet magert vildsvinekød og en mindre del svinekød og modnet ca. 90 dage.

Sælges både skiveskårret og som stykke.

     
4 vilmor  

Vildsvine Mortadella

Lavet af blandet magert vildsvinekød (70%) og en mindre del svinekød, tilsat pistacienødder. Et 1 klasse produkt med masser af smag.

Sælges skiveskårret

     
6 nor  

Norciccia

Norciccia, ”eller Salciccia” er en fersk grill- eller stegepølse lavet af det bedste kød på svinet og tilsat krydderier, urter og Sagratino vin.

Sælges i pakker med 6 st. (350 g).

     
8 kogski  

Kogt skinke

Almindelig kogt skinke. Rigtig store skiver og lige så stor smag.

Sælges skiveskårret.

     
billedemangler  

Okse Bresaola

Lufttørret okseinderlår stort set uden fedt. Typisk brugt til carpaccio el. lign.

Sælges skiveskårret.

     
12 5sal  

De 5 salamier

Små traditionelle salamier tilsat henholdsvis vin, krondyr kød, fennikel, olivenolie og trøffel. Perfekt som snackpølse.

Sælges pr stk.