Alt i italienske og spanske specialiteter

.. fra balsamico til tapas og pasta

Oste, charcuteri, specialiteter og meget mere

.. fra Danmark og det meste af Europa

Vores brød

Gode oste, pølser og skinker m.m. skal ofte suppleres med godt brød, og det skal gerne smage som hjemmebagt.

Derfor har vi valgt at bruge Panescofood’s bake-off produkter til meget af vores brødsortiment, dels med henblik på at tilbyde vores kunder et bredt og alsidig sortiment, men også fordi vi synes det hænger godt sammen med det udtryk for kvalitet, som vi ønsker at sende. 

Det betyder også, at vi har muligheden for at tilbyde kunden, selv at bage brødet færdigt hjemme.Rugbrødet får vi nybagt hver dag fra restaurant Gilleleje Havn.

Værd at vide

Værd at vide.

Se udvalget af brødtyper

produkt brod 1 bou  

Boulot Multikorn

Rustikt, maltet fuldkornsbrød af hvede og rug, lavet på surdej af rug, beriget med sesamfrø, solsikkefrø og hørfrø, drysset med mel og bagt i stenovn. Den unikke langsomme blanding og den lange hviletid gør dejen mere luftig. Resultatet er et brød med en åben krummestruktur, en mild smag af surdej og længere holdbarhed.
Hvedemel, vand, surdej (hvede, rug) (11%), rugmel,brun hørfrø, solsikkekerner, klid (hvede), salt tilsat jod,Sesamfrø, gær, ristet malt mel (hvede).
12-15 min. ved 200°C

     
produkt brod 3 bar  

Barra Gallega

Denne spanske baguette formår med succes at kombinere en tynd og sprød skorpe med en let åben krummestruktur.
Hvedemel, vand, rugmel, gær, salt tilsat jod, gluten (hvede).
12-15 min. Ved 190°C

     
produkt brod 5 fla  

Flaguette

Rustik stenovnsbagt hvede sandwichbolle med surdej og olivenolie, drysset med mel. Suveræn som burgerbolle.
Hvedemel, vand, rugmel, gær, salt tilsat jod, tørret surdej (hvede), gluten (hvede), dextrose, olivenolie, urter,LACTOSE, maltmel (BYG), krydderier.
5-8 min. ved 190°C

     
produkt brod 2 pav  

Pave` Montagnard

Et autentisk hvedesurdejsbrød med en unik smag, dejlig krumme og tyk skorpe, bagt på lavasten.
Mel (hvede, malt mel (hvede)), vand, surdej (vand, hvedemel, salt), salt, gluten (hvede), gær.
15-18 min. ved 200°C







     
produkt brod 4 buc  

Bûchette Campagnarde Noir

Traditionelt mørkt og mættende brød med et mix af hvedemel, rugmel og malt. Beriget med knækket rug, hør og solsikkefrø.
Mel (36%) (hvedemel, gluten (hvede), malt mel (hvede)), vand, rugmel, rug, solsikkekerner, brune hørfrø, ristedemaltmel (byg), salt, brød jordforbedringsmiddel (emulgator (E472e)), gær.
18-20 min. Ved 200°C

     
produkt brod 6 cia-oko  

Økologisk Ciabatta Multikorn

Økologisk ciabatta, beriget med hele hvedekorn, dekoreret med solsikke & græskar kerner, havregryn og sesamfrø. Færdigbagt.
Hvedemel (*), vand, solsikkefrø (*), sesamfrø (*), græskarkerner (*), havreflager (*), salt tilsat jod, gær, malt mel(BYG) (*), fortykningsmiddel (E412), (*) Økologisk landbrug.
0-3 min. ved 200°C